Hisar Ortaokulu

WEB https://hisarortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Hisar Köyü Acıpayam DENİZLİ
VİZYON : Okul, veli, öğretmen ve çevre işbirliği ve dayanışması içerisinde, kaliteli eğitimi benimseyip sevgiyle sunarak; Bilgili, becerikli, saygılı, araştırıcı, duyarlı, kendine güvenen, anında iyisini yapabilen, duygu, düşünce ve davranışlarında tutarlı, yaptığı işte bilinçli olan, çağın teknolojisinden ileri düzeyde faydalanmasını bilen ve uygulayan, aydın ve özgür düşünen, insan ilişkilerinde sevgi ve hoşgörüyü esas alan, bilime inanan, kendini tüm yönleriyle geliştirebilen, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, her zaman ben yerine biz diyebilen bireyler yetiştirmek.
MİSYON : Birbirini anlayan, farklılıkları ve görüş ayrılıklarını bir zenginlik olarak kabul eden, öğrenmeyi temel ihtiyaç gören ve böylece teknolojiyi yakından izleyen, sürekli gelişen, çağdaş düşünce sistemine sahip eğitim kurumu olmak.
BAŞARILAR :

Saatler : 8:50 - 14:05
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım : Sbah ve akşam il ve ilçe merkezinden ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Hisar Köyü
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçeye Uzaklık 50km, İle Uzaklık 100km